ثبت ملى 3 منطقه جغرافیایی فرش دستباف زنجان

3 منطقه جغرافیایی فرش دستبافت زنجان ثبت ملی شد.
گزارش کارایان فرش به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛ رئیس اداره فرش اداره کل صنعت ، معدن و تجارت زنجان گفت: نشان جغرافیایی 3 منطقه قلتوق ، بیدگینه و خمسه استان زنجان ثبت ملی شد.
ثبت فرش زنجان
جعفری افزود: ثبت ملی و جهانی مناطق جغرافیایی فرش دستباف برای برند سازی و جلوگیری ازکپی برداری های احتمالی است.
هنرمندان فرش باف در منطقه جغرافیایی قلتوق فرش با طرح هندسی ، منطقه بیدگینه ماهی افشار و منطقه خمسه با طرحهای روستایی می بافند.
سالیانه 150 هزارمتر فرش ابریشم و پشم دراستان زنجان بافته می شود که 60 درصد آن صادراتی است
در استان زنجان 66 هزار نفر فرش می بافند.

خبرنامه کارایان

ادامه مطلب

رکورد صادرات کرمان تاریخی شد!

با انجام یک میلیارد و174میلیون دلار صادرات کالا از استان کرمان رکود صادرات در این استان تاریخی شد.
به گزارش کارایان فرش به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مهدی حسینی نژاد رئی سازمان صنعت،معدن وتجارت استان کرمان گفت: صادرات استان درسه سال اخیر با رشد 77درصدی روبرو بوده است.
وی با اشاره به توجه به فرامین رهبر انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی در سال گذشته افزود: اتفاق مثبت دیگر در استان کرمان این بوده که تراز تجاری این استان در سال گذشته مثبت شد.
وی گفت: توجه به تولیدات دانش بنیان بخشی از این اتفاقات مثبت است که تراز تجاری استان را با جهش قابل توجهی مواجه کرده است.
صادرات فرش کرمان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان تصریح کرد: براساس سند راهبردی استان پیش بینی می کنیم سهم استان در سال 96 از اشتغال کشور حدود پنج هزار شغل باشد.
حسینی نژاد گفت: تعداد قابل توجهی از واحدهای تولیدی در سنوات قبل به دلیل ضعف مدیریتی دچار مشکل شده اند.
وی بر لزوم شناسایی بازار مناسب برای محصول تولیدی قبل از اجرای طرح تاکید کرد و گفت: در غیر این صورت واحد تولیدی و صنعتی با مشکلات بزرگی همچون معوق شدن تسهیلات بانکی و در نهایت تعطیلی مواجه خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان از برگزاری 65 جلسه رفع موانع تولید در استان خبر داد و افزود: در این جلسات بیشتر به مشکلات واحدهای تولیدی رسیدگی شد که سال 84 از تسهیلات طرح های زودبازده استفاده کرده بودند.
وی با بیان اینکه در تولید فرش هم به مقوله بازاریابی توجه نشده است عنوان کرد: تاکنون صرفا روی تولید و تولید کننده فرش متمرکز شدیم و از مبحث بازار و صادرات غفلت کردیم.
حسینی نژاد با اشاره به شناسایی 50 هزار بافنده قالی در استان خاطرنشان کرد: تولیدکننده های قالی باید سلیقه کشورهای مختلف را شناسایی کنند و با توجه به آن سلیقه ها به طراحی و رنگ بندی قالی بپردازند تا بتوانند به بهترین شکل محصول خود را به فروش برسانند.

ادامه مطلب

فراخوان چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فرش چین

نام نویسی از علاقه مندان برای مشارکت در چهاردهمین نمایشگاه تخصصی بین المللی فرش چین– شینینگ آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران؛ در نظر است در سال جاری نیز پاویون فرش دستباف ایران در نمایشگاه تخصصی بین المللی فرش شینینگ – چین برپا شود.
براساس این گزارش چهاردهمین دوره نمایشگاه از تاریخ 12 تا 16 خرداد ماه 1396( برابر با 2 تا 6 جون 2017 ) برگزار می شود و علاقه مندان می توانند بر پایه شرایط زیر در این رخداد حاضر شوند:
نمایشگاه بین المللی فرش
شرايط مشاركت در چهاردهمین نمایشگاه تخصصی بین المللی فرش چین – شینینگ:

- حداقل متراژ: 32 متر مربع

- آخرين مهلت ثبت‌ نام: 01/02/1396

- آخرين مهلت واريز وجه: 12/02/1396

- آخرین مهلت ارسال نمونه نمایشگاهی (هوایی): 23/02/1396

- حداکثر نفرات اعزامی برای هر شرکت: 2 نفر

- قيمت هر مترمربع غرفه با غرفه سازی استاندارد نمايشگاهی مبلغ 87.5 دلار است که با احتساب حداقل متراژ یاد شده (32 متر مربع) مبلغ 2800 دلار محاسبه و از مشارکت کنندگان دریافت می شود.
علاقه مندان برای شرکت در این نمایشگاه در صورت تمایل نسبت به تکمیل فرم های پیوست اقدام و پس از تایید اتحادیه صادرکنندگان فرش یا سازمان صنعت، معدن و تجارت آن استان مراتب را از طریق نمابر 22142742 یا به رایانامه info@incc.ir( مرکز ملی فرش ایران) تا تاریخ 01/02/1396 برای بررسی نهایی ارسال کنند.
گفتنی است؛ پذیرش تقاضا بستگی به بررسی و تاييد مركز ملي فرش ايران دارد و واگذاري غرفه‌ها با اولويت در ثبت ‌نام و رعايت تاريخ‌هاي اعلام شده زیر انجام می شود و مركز در برابر متقاضیانی كه پس از تاريخ‌هاي اعلام شده اقدام کنند، هيچگونه مسئوليتي نخواهد داشت.
متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با گروه نمایشگاه های خارجی مرکز ملی فرش ایران، خانم پاک نگار به شماره تماس 22375810- 22090645 تماس بگیرند.

خبرنامه کارایان

ادامه مطلب